Середньоранній сорт кочанного салату, період від сходів до технічної стиглості 70 днів. Формує головку компактну, округлу, щільну, середнього розміру. Зовнішні листки бронзово-червоні, внутрішні – жовто-зеленого кольору, ніжні і маслянисті, високих смакових якостей. Їх можна вживати в їжу через місяць після сходів, не чекаючи утворення качана.
Салат «Чотири сезони» призначений для вирощування у відкритому грунті і під плівковими укриттями навесні, влітку і восени.
Высевание насіння
Салат вирощують як розсадою, так і посівом насіння в незахищений грунт. Хоча розсадним способом його вирощують набагато рідше, т. к. пересадка сильно послаблює рослини.
При весняній посадці салату, насіння в грунт висівають з квітня, а потім "конвеєром" з інтервалом 7-10 днів до середини червня. Влітку він дає стебло, починає гірчити і втрачає харчову цінність.
Для отримання раннього салату, можна висаджувати розсадою, насіння якої висівають в субстрат за 30-35 днів до висаджування у відкритий грунт. Насіння салату сходять вже при +5°С, при +20°С насіння проростає гірше.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Виробник | Яскрава |
Культура | Салат |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 4,80 грн