Скоростиглий, високоврожайний сорт, вступає в плодоношення на 45-47 день. Рослина кущова. Плід циліндричний, довжиною до 20 см, гладкий, білий. М'якоть світла, щільна, ніжна, з підвищеним вмістом вітамінів. Володіє прекрасними кулінарними якостями, рекомендується для приготування дієтичного харчування.
Для кабачка найбільш придатні легкі, родючі ґрунти, він не переносить кислих грунтів. Кращі попередники - ранні овочі, цибуля, коренеплоди, томати, картопля. Ділянка перед посадкою перекопують і удобрюють органічними і мінеральними добривами, а також золою, при необхідності вапнують. Посів насіння проводиться в кінці травня - початку червня після того, як минуть весняні заморозки. Насіння висівають в лунки по 2-3 шт. Відстань між лунками не менше 60 см Після появи сходів слабкі рослини обережно видаляють. Кабачки можна вирощувати через розсаду. На розсаду висівають на початку травня, у відкритий грунт розсаду висаджують на початку червня у фазі 2-4 листків. Збір плодів проводиться регулярно з інтервалом 2-3 дні, не допускаючи їх перезрівання.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Яскрава |
Культура | Кабачок |
- Ціна: 4,80 ₴