Швидкостиглий, високоурожайний сорт, вступає в плодоношення на 45-47 день. Рослина кущова. Плод циліндричний, завдовжки до 20 см, гладкий, білий. М'якоть світла, щільна, ніжна, з підвищеним вмістом вітамінів. Має чудові кулінарні якості, рекомендується для приготування дієтичного харчування.
Для кабачка найбільш придатні легкі, родючі ґрунти, він не переносить кислих ґрунтів. Найкращі попередники — ранні овочі, цибуля, коренеплоди, томати, картопля. Дівчата перед посадкою перекопують і добривять органічними та мінеральними добривами, а також золою, за потреби вапняні. Посинь насіння виробляється наприкінці травня — на початку червня після того, як минають весняні заморожування. Насіння висіває в лунки по 2-3 шт. Відстань між лунками не менш ніж 60 см. Після появи виходів слабкі рослини обережно видаляють. Кабачки можна вирощувати через розсаду. На розсаді висівають на початку травня, у відкритий ґрунт розсади висаджують на початку червня у фазі 2-4 листя. Збирання плодів здійснюється регулярно з інтервалом 2-3 дні, не допускаючи їх перезрівання.
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Яскрава |
Культура | Кабачок |
- Ціна: 4,80 ₴