Середньоранній сорт шкірного салату, період відходів до технічної стиглості 70 днів. Формує головку компактну, округлу, щільну, середнього розміру. Зовнішнє листя бронзово-червоне, внутрішні — жовто-зеленого кольору, ніжні та олійні, високі смакові якості. Їх можна вживати в їжу за місяць після відходів, не чекаючи утворення кочана.
Салат «Четире сезону» призначений для вирощування у відкритому ґрунті та під плівковими укриттями навесні, влітку та восени.
Висівання насіння
Салат вирощують як розсадою, так і посівом насіння в незахищений ґрунт. Хоча розсадним способом його вирощують набагато рідше, тому що пересадка сильно послаблює рослини.
У разі весняної посадки салату, насіння в ґрунт висівають із квітня, а потім "конвейєром" з інтервалом 7-10 днів до середини червня. Влітку він дає стебла, починає гірчити та втрачає харчову цінність.
Для отримання раннього салату, можна садити розсадою, насіння якої висівають у субстрат за 30-35 днів до висаджування у відкритий ґрунт. Насіння салату сходить уже за +5 °C, за +20 °C насіння проростає гірше.
Основні атрибути | |
---|---|
Тип продукції | Посівний (насіння) |
Виробник | Яскрава |
Культура | Салат |
Країна виробник | Україна |
- Ціна: 4,80 ₴